Malmö - Nordanå, Staffanstorp

Säljstart för 18 villatomter

Säljstart för 18 villatomter!

Vi inleder säljstarten i Nordanå med två informationsträffar 15 mars och 16 mars kl 18.00, där vi berättar mer om området och hur du kan boka en tomt med hus. Anmäl dig genom ett mail till jenny.piltofta@trivselhus.se.

Bokning av tomt/hus kan ske från den 20 mars då följande mailadress öppnas och registrerar intressenter i tur och ordning: nordana@bjurfors.se.  24 mars kommer vi att i tur och ordning kontakta intressenterna för att boka ett möte där vi har möjlighet att teckna avtal.

Bo naturskönt nära Malmö centrum

Visst längtar du också ut i naturen men vill ha nära till stan? Nordanå är beläget nära bra kommunikationer endast 10 km nordöst om Malmö centrum. Området är en del av ett större bostadsområde som exploateras av vårt systervarumärke Trivselhus. Det blir en attraktiv miljö med fin inramning genom de böljande rapsfälten. Flera förskolor finns i kommunen varav ett föräldrakooperativdrivet i direkt anslutning till bostadsområdet. F-6 skola i Tottarp och högstadieskola i Hjärup. Perfekt läge för barnfamiljer!

Exempel på vad du kan bygga

Utifrån de planbestämmelser som gäller med bygghöjd 2,7 m har vi fördelat följande husmodeller på tomterna: MOVE #103MOVE #104MOVE #201MOVE #204MOVE #205

Området kommer även att bebyggas med 35 grupphus från vårt systervarumärke Trivselhus, säljstart senare våren 2017.

Priser & information

Klicka här för priser för tomt med hus! Detta är från-priser, vilket innebär att du adderar priset för de tillval du önskar direkt från Bygg online-verktyget. Du har möjlighet att välja till Carport #01. På några av tomterna kan då tillkomma kostnad för brandklassning av carporten på grund av myndighetskrav.

Service & kommunikationer

Nordanå är beläget nära kommunikationer endast 10 km nordöst om Malmö centrum. Förskola finns i Nordanå och skolan i närbelägna Tottarp.

MOVE #204 - ett exempel på vad du kan bygga

Charmigt 1,5-planshus där entréplanet har två sovrum och du kan välja att inreda vindsplanet nu eller senare. Inreder du direkt får du den stora öppningen upp till allrummet och ytterligare tre sovrum. Badrum nere, wc/dusch uppe och två klädkammare gör att det här huset kan passa för en stor familj. Exteriört är det ett vackert hus med traditionell fönsterplacering med sadeltak 45°. Utan spröjs får huset ett mer modernt uttryck. Väljer du till vit puts får du en traditionell skånsk länga.

Kontakta säljare

Fakta

Kommun: Staffanstorp
Område: Nordanå
Antal tomter: 18

Kontakt och intresseanmälan:

Movehome Malmö
040-20 82 74

Jenny Piltofta, jenny.piltofta@trivselhus.se
Per Larsson, per.larsson@trivselhus.se