Kristianstad - Färlöv

I Färlöv planeras ett nytt område i nära anslutning till populära Araslövs golfbana och tätortsnära skogs- och ängsmark. På fem tomter om cirka 1000 kvm var passar till exempel MOVE #201.

MOVE #201

Rymligt 1 1/2–planhus med klassiskt sadeltak. Välj själv om du vill inreda vindsvåningen nu eller senare! Planlösningen är öppen och luftig med vardagsrum i vinkeln. Två sovrum på entréplan gör att du kan bo med ett barn och inreda vinden när du behöver den. Bra kök med rymlig matplats, köksö och fin kontakt med klädvården. Klassiskt sadeltak med tillval liggande träpanel. Det extra överfönstret på gaveln får du genom tillvalet Ryggåstak, som dessutom ger fin rymd i vardagsrummet. Välj tillspröjs för ett mer klassiskt uttryck.

Området

Färlöv erbjuder dig ett naturnära boende som är en del av det kulturhistoriska landskapet med bland annat Araslövs famer och den intilliggande Araslövssjön.

Service & kommunikationer

Strax norr om Sandskiftesområdet ligger kommuniaktionsmöjligheter med kollektivtrafiken. I Färlöv finns det förskola samt bibliotek. I närliggande Örnestad ligger skola för årskurs 6-9.

Inspireras av våra 20 husmodeller här

Kontakta säljare

Fakta

Kommun: Kristianstad
Område: Färlöv
Adress: Sandskifteshöjden
Antal tomter: 5
Tomtstolekar: 1000 kvm

Kontakt & intresseanmälan

Movehome Kristianstad
044-12 27 20

Ola Jontoft, ola.jontoft@trivselhus.se