Lediga tomter

Har du inte hittat rätt tomt ännu? Då kan vi hjälpa dig! Här hittar du ett urval, hör av dig till din säljare för fler tips.


Se även lediga tomter och pågående projekt hos vårt systervarumärke Trivselhus »

Prenumerera

Malmö - Nordanå, Staffanstorp

Bo naturskönt med närhet till det mesta! Nordanå är beläget nära kommunikationer endast 10 km nordöst om Malmö centrum. Förskola finns i Nordanå och skolan i närbelägna Tottarp.

Göteborg - Älvängen, Ale

Ledig tomt i den nybyggda delen av Kronogården.

Boden - Sävast

Strandnära tomt på Sävastön "Brännan". 

Gudby - Sorunda, Nynäshamn

Planerad nyproduktion av fina prisvärda villor på natursköna tomter i lantlig miljö i Gudby - Sorunda.

Habo - Lilla Bränninge

Lediga tomter i Lilla Bränninge!

Håbo - Frösunda 4:78, Bålsta

Hörntomt i attraktiva, sjönära Frösundavik i Bålsta, cirka 5 mil från Stockholm. På tomten byggs MOVE #302 eller MOVE #307.

Håbo - Frösunda 4:79, Bålsta

Ledig tomt i Frösundavik i Bålsta, ett sjönära och attraktivt område cirka 5 mil från Stockholm. Här bygger du ett tvåplanshus, MOVE #302 eller MOVE #307.

Håbo - Frösunda 4:80, Bålsta

På den här hörntomten i attraktiva Frösundavik i Bålsta, cirka 5 mil från Stockholm bygger du ett MOVE #302 eller ett MOVE #307.

Karlstad - Edsgatan

Området Edsgatan (Norra Stockfallet) är ett av Karlstads mest populära områden med höga, stabila begagnade priser.

Kristianstad - Balsby

I området Balsby planeras ett nytt område ett lugnt och gammalt odlingslandskap med närhet till strövområden och bad. På fem tomter om cirka 1000 kvm var passar till exempel MOVE #201.

Kristianstad - Färlöv

I Färlöv planeras ett nytt område i nära anslutning till populära Araslövs golfbana och tätortsnära skogs- och ängsmark. På fem tomter om cirka 1000 kvm passar till exempel MOVE #201.

Lerum - Lilla Bråta

Området är detaljplanlagt och omfattar knappt 130 000 kvm. Säljstart av villor och bostadsrätter kommer att ske i slutet av 2017.

Munkedal - Torreby

Vetlanda - Himlabackarna

Lediga tomter på Himlabackarna!

Västervik - Gertrudsvik Sjöstad

Havsnära villatomt med bra läge i det natursköna området Gertrudsvik Sjöstad. Ett MOVE #101 med sadeltak eller MOVE #102 med pulpettak passar tomtens förhållanden fint.

Västervik - Horns Strand

Nu har du möjlighet att bygga ett eget hus i Västervik, på området Horns Strand. Ett havsnära läge med underbar utsikt, vacker natur och härliga bad! Ett MOVE #201 passar fint på tomten vi här lyfter fram.

Växjö - Tegnaby

En tomt med underbart läge i idylliska Tegnaby söder om Växjö.