Välkommen till Nyköping

Movehome Nyköping

Västra Kvarngatan 62
611 32 Nyköping
011-23 80 50


Välkommen förbi vårt kontor på Västra Kvarngatan 62 i Nyköping! Vi är inte där alla dagar, men ring oss innan så bestämmer vi en tid som passar. Vi kan även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Vill du redan nu få en känsla av hur utsikten blir från olika fönster på din tomt? Ladda ner vår AR-app för en virtuell husvisning!

Jessica Hemning

Säljare 

Tel 011-23 80 50
SMS 0768-33 16 28

jessica.hemning@trivselhus.se

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi byggt nära 700 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online