Bygga hus i Norrköping?

Movehome Norrköping

Västra Kvarng 62, Nyköping 
Gumpekullav 8, Linköping


Går du i byggtankar? Då finns vi på plats i Nyköping och Linköping för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Eller boka ett digitalt möte om det passar dig bättre! Självklart kan vi även träffas på din tomt, det är ju trots allt den som avgör vilken typ av hus du kan bygga. Redan nu kan du upplev en virtuell husvisning via vår AR-app där du i realtid kan se huset på din tomt och får en känsla av hur utsikten blir från olika fönster. Ps. Vi säljer även hus under varumärket Trivselhus!

Jessica Hemning

Säljare

Tel 011-14 40 40
SMS 0768-33 16 28

jessica.hemning@movehome.se

Håkan Larsson

Säljare

Tel 0730-85 05 00
SMS 0730-85 05 00

hakan.larsson@movehome.se

Vi söker tomter

Våra smarta husmodeller behöver attraktiv mark att stå på. Kontakta våra säljare om du har tomter att sälja - byggklara eller råmark. Eller fyll i intresseformuläret på Trivselhus hemsida så kontaktar vi dig inom kort.

Enkelt att bygga hus med Movehome som hustillverkare

Vi gör det riktigt enkelt att bygga hus. Roligt dessutom. Med vårt smarta verktyg Bygg Online formar du ditt hus på bara några minuter. Dessutom får du priset direkt. När du är nöjd med ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi som hustillverkare resten. Vi tar nämligen fullt ansvar för både hustillverkning och byggnation. Sedan starten 2012 har vi sålt över 1000 hus på det här sättet. Tanken är fortfarande samma. Du har idéerna om hur du vill bo och leva. Vi har de smarta lösningarna och tar ansvaret för att förverkliga dem.

Movehome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Vi kombinerar nytänkande med lång erfarenhet, köptrygghet och stabil ekonomi.

Se våra priser i Bygg online