Framtidens villavisning

Så här fungerar MR

Tekniken kombinerar Virtual Reality (VR) som är en fiktiv värld, och Augmented Reality (AR) som är en förstärkt verklighet. MR innebär att man kan placera virtuella objekt i en riktig, real värld och på så vis kombineras fördelarna med VR och AR i en helt ny unik upplevelse.

Gillar du tekniken? Om du har en nyare iPhone eller iPad kan du få en liknande upplevelse redan idag med vår nya app! Läs mer här


Movehome gillar ny teknik och tar nu villavisningen ytterligare ett steg in i framtiden. Med de smarta Hololens-glasögonen ger vi dig en helt ny unik möjlighet att förstå ditt nya hem redan innan det är byggt. Tekniken är en mix av VR och AR och kallas därför just Mixed Reality! Den innebär att vi förstärker en virtuell verklighet med data som samspelar i en verklig värld, i realtid.

Upplev utsikten genom köksfönstret

När du bär glasögonen projiceras huset framför dig som ett hologram. Du kan då virtuellt kliva in och gå runt i ett fullskaligt hus och uppleva det redan innan det byggs. Det ger en genuin känsla för husens proportioner. Det unika är att du på plats och i realtid kan se huset på din tomt, uppleva hur utsikten från olika fönster blir och till exempel se hur en flyttad vägg förändrar rumsupplevelsen!

Movehome och Hololens from Movehome Sverige on Vimeo.