Köksinspiration


Låt dig inspireras av alla möjligheter för kök i ditt Movehome! Använd gärna Bygg online för att testa olika kombinationer av luckor, bänkar, handtag, kakel och golv. Priset ser du som vanligt direkt.

Fundera också igenom hur du vill att ditt kök ska fungera och se ut, vilka funktioner som är viktigast och vilken stil som passar dig.

Ett annat tips är att besöka våra villavisningar och visningshus för att se lösningar, modeller och kulörer i verkligheten. På våra försäljningskontor finns prover på luckor, kulörer, bänkskivor, kakel och golv.

Svanenmärkt & miljövänligt


Ett kök från Vedum uppfyller de högt ställda krav som finns för att ditt nya hem ska kunna Svanenmärkas. Luckorna har en vacker, beständig och lättskött yta.

Självklart används miljövänliga färger utan kadmium och bly till luckor och stommar. Dessutom ingår fyra sorteringskärl för sopor liksom snålspolande blandare, energisnåla vitvaror och infälld LED-belysning under överskåpen för bra arbetsbelysning.

Som standard har köket vit slät lucka Maja. Som tillval färgsätter du den i populära kulörerna grått, varmgrått, antracitgrått eller svart.

I kombination med våra tillvalsluckor öppnas fler möjligheter att forma ett personligt kök.

Ett gediget intryck ger ramspegellucka Karin. Ett mer klassiskt utseende ger lucka Agnes med en dekorativ spårfräsning eller den klassiska fasade ramspegelluckan Alice.

Modernt och tidlöst blir det med lucka Linda Ek, en slät lackad lucka i ekfanér och frontanpassade detaljer i ekfanér.

Medvetna val bekräftar stilen

Ett medvetet val av bänkskiva bekräftar stilen du vill ha. Som standard väljer du bland 6 olika mönstrade laminat i vit, ljusgrå, mellangrå, svart, grå eller svart ek. Fler laminat finns som tillval i imitation av betong, marmor och svart sten.

Som stänkskydd i kök väljer du mellan rektangulär eller kvadratisk kakelplatta i vit, ljusgrått eller mörkgrått. Valet av kakel bidrar till kökets stil. Som tillval finns därför en läcker mönstrad kakelplatta i större format i kulörer ljusgrå matt, vitgrå matt och vit matt som ger köket ett elegant uttryck. För ett klassiskt uttryck välj kvadratiskt blankt kakel i vitt med förskjuten sättning så kallat halvförband. Ett praktiskt tillval är även att låta kakel klä väggen där köksfläkten sitter.

Pricken över i blir valet av knopp eller handtag. Som standard ingår ett rostfritt handtag och som tillval väljer du mellan klassiska skålhandtag och knopp i blankt krom, eller stilrent handtag och knopp i blank mässing. Vill du hellre skaffa knopp eller handtag på egen hand till ditt kök? Välj oborrad lucka som tillval.

Ordning & reda


Köksön är perfekt när du vill ha extra förvaringsutrymme, mer arbetsyta och en självklar samlingsplats i köket. Genom våra tillval kan kökets förvaring utökas.

Utnyttja höjden i köket för att få ytterligare förvaringsutrymme genom att välja 225 cm hög köksinredning.Takanslutning mellan skåp och tak ger ett snyggt avslut och gör köket mer lättstädat.

Praktisk överblick över det du vill förvara får du genom att välja till draglådor i de två tillvalspaketen Komforttillbehör och Designtillbehör.

I Designtillbehör byts skåp ut till praktiska 3-lådshurtsar med fullutdrag och dämpning överallt där så ryms.

I övrigt delade luckor på de flesta underskåp för snygg linjering genom hela köket, och dessutom ingår snygg underlimmad diskbänk.

Fler inredningstips

Barnrummet

Att inreda ett barnrum är roligt men utmanande. Oavsett barnets ålder ska rummet vara en trygg borg som inreds efter barnets behov. Och låt barnet få vara med och tycka och påverka!

Läs mer

Badrum

Vilken stil vill du ha i ditt badrum? I Bygg online kan du testa olika kombinationer av luckor, speglar, skåp, kakel, klinker och mycket mer! Eller kika in på en visning för att se olika lösningar i verkligheten.

Läs mer

Hemmakontoret

Här hittar du fem tips på hur du kan tänka när du inreder ett hemmakontor eller en arbetsplats i ditt hem. En trevlig oas och ett ställe där du trivs att arbeta och vara.

Läs mer

Digital inredningshjälp

Vill du ha hjälp att möblera och inreda ditt nya hem redan innan huset är klart? Vår samarbetspartner Hemset hjälper dig planera och möblera huset i 3D redan innan du flyttar in.

Läs mer