Badrumsinspiration

Låt dig inspireras av alla möjligheter för badrum i ditt Movehome!

Använd gärna Bygg online för att testa olika kombinationer av luckor, speglar, skåp, kakel, klinker och mycket mer. Priset ser du som vanligt direkt.

Fundera också igenom hur du vill att ditt badrum ska fungera och se ut, vilka funktioner som är viktigast och vilken stil som passar dig.

Ett annat tips är att besöka våra villavisningar och visningshus för att se lösningar, modeller och kulörer i verkligheten. På våra försäljningskontor finns prover att kika på.

Standard


Grunden till känslan i ditt badrum läggs genom kakel på väggarna och klinker på golv. Som standard ingår kvadratisk platta 20 x 20 cm till vägg i klassiskt vitt. Välj mellan blank eller matt yta för olika stil och funktion. Golvet har praktiskt klinker 20 x 20 cm där du väljer fritt bland kulörerna antracite, mörkgrå, grå eller vitgrå.

Tillval


Pricken över i kan våra tillvalsplattor bli! Välj då mellan rektangulära kakelplattor i två storlekar. Vit 25 x 40 cm, blank eller matt är klassiskt, medan vitgrå 25 x 40 cm har ett läckert melerat mönster. På golvet väljer du som tillval bland fyra olika melerade stenimitationer.

Besök ett visningshus och se våra fina badrum i verkligheten

Svanenmärkt & miljövänligt


Badrumsinredning från Vedum uppfyller de högt ställda krav som finns för att ditt nya hem ska kunna Svanenmärkas. Luckorna en vacker, beständig och lättskött yta. Självklart används miljövänliga färger utan kadmium och bly till luckor och stommar. Även spackel och fog som används i badrummen har valts ut för att möta Svanens högt ställda krav.

Som standard ingår kommod med porslinstvättställ i wc/dusch 1 och finns som tillval i wc/dusch 2. Slät vit lådfront och handtag i blank krom, där du som tillval kan byta till flera olika kulörer eller spegelfräst lådfront med knopp i krom.

Praktiska prylfack i lådorna och spegel med lågenergilysrör och 230 V uttag. För ännu mer förvaring välj till spegelskåp och extra förvaringsskåp med hyllor. Samtliga detaljer kan fås i kulörer som matchar ditt kök: svart, antracitgrå, grå samt varmgrå.

Duschhörna eller badkar?


I några av våra större husmodeller finns plats för båda i wc/dusch 1!

Som tillval väljer du mellan halvrund eller rak modell av duschhörna, och badkar finns i rak eller rundad modell.

Duschset med handdusch ingår som standard, men i de flesta wc/dusch kan du välja till en takdusch med rain shower-effekt och handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en härlig duschupplevelse.

Fler inredningstips

Barnrummet

Att inreda ett barnrum är roligt men utmanande. Oavsett barnets ålder ska rummet vara en trygg borg som inreds efter barnets behov. Och låt barnet få vara med och tycka och påverka!

Läs mer

Köket

Medvetna val bekräftar stilen du vill ha på ditt kök. Använd Bygg online för att testa olika kombinationer av luckor, bänkar, handtag, kakel och golv! Vilka funktioner och vilken stil passar dig bäst?

Läs mer

Hemmakontoret

Här hittar du fem tips på hur du kan tänka när du inreder ett hemmakontor eller en arbetsplats i ditt hem. En trevlig oas och ett ställe där du trivs att arbeta och vara.

Läs mer

Digital inredningshjälp

Vill du ha hjälp att möblera och inreda ditt nya hem redan innan huset är klart? Vår samarbetspartner Hemset hjälper dig planera och möblera huset i 3D redan innan du flyttar in.

Läs mer