Just nu ingår vår trygghetsgaranti!

Med rekordlåga räntor, låga driftskostnader och många underhållsfria år är det både lönsamt och ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider vet vi också att din dröm om ett nytt hem mår bra av att husresan kryddas med trygghet. Därför erbjuder vi just nu extra köptrygghet!

Trygghetsgaranti


Just nu ingår vår trygghetsgaranti! Med rekordlåga räntor, låga driftskostnader och många underhållsfria år är det både lönsamt och ett bra läge att bygga hus! I oroliga tider vet vi också att din dröm om ett nytt hem mår bra av att husresan kryddas med trygghet. Därför erbjuder vi just nu extra köptrygghet!

Öppet köp

Köp nu och känn dig trygg att påbörja husresan! Du kan kostnadsfritt avbryta husköpet innan slutlig beställning om något oväntat skulle inträffa.

Prisgaranti

Köp nu och vi garanterar fast pris fram till slutlig beställning av huset, i upp till i 18 månader. Skulle vi sänka eller höja priset innan dess garanteras du det lägre priset.

Betala sen

Du betalar ingenting förrän i samband med den slutliga beställningen av huset.

Svana din husdröm tryggt!

Fast pris och Svanenmärkt hus är självklarheter när du väljer att bygga med totalentreprenad. Här är fler viktiga delar av vårt erbjudande för en trygg husresa!

Svanenmärkt hus

Känn dig trygg i att alltifrån träet i takstolarna till spacklet i badrummet noga granskats för att leva upp till miljömärkning Svanens krav. Du och din familj får en sund boendemiljö att leva i, fri från hälsofarliga kemikalier.

Stabil hustillverkare

Movehome står för köptrygghet genom att tillsammans med vårt systervarumärke Trivselhus vara en del av den ekonomiskt starka skogskoncernen Södra.

Totalentreprenad med fast pris

Movehomes totalentreprenad innebär att vi tar det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Vår byggledning samordnar arbetet på byggplatsen. Det frigör din tid och garanterar fast pris, enligt kända förutsättningar och avtal.

Nybyggnadsförsäkring

I husköpet ingår utöver en färdigställandeförsäkring även en nybyggnadsförsäkring. Under 10 år täcker nybyggnadsförsäkringen eventuella kostnader för att åtgärda fel som upptäcks efter slutbesiktningen av ert hus.

Felfria hus

Förra året tilldelades Movehome och Trivselhus en utmärkelse för årets bästa husföretag avseende nollfelsbesiktningar.

Boka möte med en säljare för att prata om era husdrömmar. Vi kan träffas digitalt, på säljkontoret, på er tomt eller på annat sätt som passar er! Dessutom stödjer vi Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kr för varje bokat möte.

Kampanjen Trygghetsgaranti gäller endast vid tecknande av entreprenadkontrakt för totalentreprenad under perioden 1 juni – 31 augusti 2020.