Let's be friends

Extra bra erbjudande för nya vänner

Just nu har vi ett extra bra erbjudande för nya vänner som vill bygga hus med oss! Erbjudandet gäller under en begränsad tid. Kontakta närmaste försäljningskontor så får du veta mer!


Med Movehome är det både enkelt och tryggt att bygga nytt. Vi bygger både hållbara hus och relationer och gillar att ha många vänner. Just nu har vi ett extra bra erbjudande för nya vänner som vill bygga hus med oss!

Boka möte och säg hej till en säljare redan idag!

Mötet kan vara på din tomt, eller på vårt kontor - vilket som passar dig bäst. Eller varför inte ett möte via Skype eller telefon om du har svårt att komma ifrån arbetet?

För att fler ska vara vänner stödjer vi dessutom Friends viktiga arbete mot mobbning med 50 kronor för varje bokat möte. Ännu en bra anledning att träffas och bli vänner!

Mailsignatur 2019

Erbjudandet gäller under en begränsad tid. Kontakta närmaste försäljningskontor så får du veta mer!

Hitta en säljare nära dig!

Njut av sommaren!


Äntligen är sommaren här! Har du också tröttnat på att lägga hela semestern på att renovera huset? Istället för att vara ledig, umgås, resa och ha kul?

När du väljer att bygga nytt vet du vad du får och slipper lägga all fritid på underhåll. Dessutom bor du med låga driftskostnader och slipper fastighetsskatt de första 15 åren.

 

Kika närmare på våra husmodeller