Malmö - Nordanå, Staffanstorp

23 tomter

Naturskönt nära Malmö centrum!

Visst längtar du också ut i naturen men vill ha nära till stan? Nordanå är beläget nära bra kommunikationer endast 10 km nordöst om Malmö centrum. Området är en del av ett större bostadsområde som exploateras av vårt systervarumärke Trivselhus. Det blir en attraktiv miljö med fin inramning genom de böljande rapsfälten. Flera förskolor finns i kommunen varav ett föräldrakooperativdrivet i direkt anslutning till bostadsområdet. F-6 skola i Tottarp och högstadieskola i Hjärup. Perfekt läge för barnfamiljer!

MOVE #204 - ett exempel på vad du kan bygga

Charmigt 1,5-planshus där entréplanet har två sovrum och du kan välja att inreda vindsplanet nu eller senare. Inreder du direkt får du den stora öppningen upp till allrummet och ytterligare tre sovrum. Badrum nere, wc/dusch uppe och två klädkammare gör att det här huset kan passa för en stor familj. Exteriört är det ett vackert hus med traditionell fönsterplacering med sadeltak 45°. Utan spröjs får huset ett mer modernt uttryck. Väljer du till vit puts får du en traditionell skånsk länga.

Exempel på vad du kan bygga

Vi har fördelat dessa husmodeller på tomterna: MOVE #103MOVE #104MOVE #201MOVE #204MOVE #205.

Området kommer även att bebyggas med 35 grupphus, se exempelbild här ovan (ej slutligt förslag). 

Service & kommunikationer

Nordanå är beläget nära kommunikationer endast 10 km nordöst om Malmö centrum. Förskola finns i Nordanå och skolan i närbelägna Tottarp.

 

Kontakta säljare

Fakta

Kommun: Staffanstorp
Område: Nordanå
Antal tomter: 23
Kontakt och intresseanmälan: Movehome Malmö, Per Larsson, tel 040-20 82 76 per.larsson@trivselhus.se