Kristianstad- Balsby

I Balsby planeras ett nytt område i ett lugnt och gammalt odlingslandskap med närhet till strövområden och bad. På fem tomter om cirka 1000 kvm var passar t ex MOVE #11.

MOVE #201

Rymligt 1 1/2–planhus med klassiskt sadeltak. Välj själv om du vill inreda vindsvåningen nu eller senare! Planlösningen är öppen och luftig med vardagsrum i vinkeln. Två sovrum på entréplan gör att du kan bo med ett barn och inreda vinden när du behöver den. Bra kök med rymlig matplats, köksö och fin kontakt med klädvården. Klassiskt sadeltak med tillval liggande träpanel. Det extra överfönstret på gaveln får du genom tillvalet Ryggåstak, som dessutom ger fin rymd i vardagsrummet. Välj tillspröjs för ett mer
klassiskt uttryck.

Området

Balsby erbjuder ett lugnt och naturnära boende med närhet till kommunikation och service samt närhet till badplats och anlagda bryggor för fritidsbåtar. Här har du närhet till både Kristianstad, Österlöv och Ekestad.

Service & kommunikationer

Kollektivtrafiken ligger i direkt anslutning till området och närhet till kommunal förskola i Kristianstad och Österlöv.

Kontakta säljare

Fakta

Kommun: Kristianstad
Område: Balsby
Adress: Balsby backe
Antal tomter: 5
Tomtstolekar: 1000 kvm
Kontakt: Movehome Ola Jontoft ola.jontoft@trivselhus.se, mobil 0768-33 16 24