Movehome erbjuder bra husfinansiering via Nordea

Kom ihåg

1. Fast pris från Movehome

2. Amorteringen är ditt sparande

3. Förmånlig finansiering via Nordea


När du bygger nytt hus med Movehome ska du känna trygghet med hela din ekonomi. Och veta att du får personlig rådgivning när det verkligen behövs. Därför har Movehome ett nära samarbete med banken Nordea.

Om du så önskar förmedlar vi kontakt med Nordea. Då får du snabbt svar på hur mycket du kan låna och erbjuds dessutom ett finansieringspaket som gör det enklare, tryggare och förmånligare för dig som bolånekund.

Ett bolån som passar just dig

Bostaden kan användas som säkerhet upp till 85 procent av ett aktuellt värde, men dina ekonomiska förutsättningar att återbetala kan göra att lån upp till 90% är möjligt.
Nordeas stora utbud av bank- och försäkringstjänster innebär också att du kan välja ut de produkter och tjänster som passar just dina behov.

Samlar du dina bank- och försäkringsaffärer i Nordea får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner genom Nordeas kundprogram. Ditt nya hus kan på det sättet bli ett första steg mot en genomgång av hela din ekonomi.


Låter det intressant?

Fråga din säljare på Movehome om en lokal bankkontakt eller kontakta Nordea på 0771-29 30 00 alternativt bygganytt@nordea.com. Du hittar också mer information om bolån på www.nordea.se/Movehome.

Har du frågor? Självklart får du svar på alla dina frågor genom att kontakta Movehome eller Nordea, men vi har här tillsammans samlat de vanligaste frågorna med svar »